Shiba Inu koers €0.00000.


De huidige Shiba Inu koers is €0.00000. Shiba Inu is in de afgelopen 24 uur 3.41% omhoog.


Kopen verkopen Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB) is een cryptocurrency die is ontstaan als een meme-project en deel uitmaakt van de groeiende trend van "memecoins." Het is genoemd naar het Shiba Inu-ras, een hondenras dat populair is vanwege zijn schattige uiterlijk. SHIB is geïnspireerd door Dogecoin (DOGE), een andere memecoin, en heeft snel bekendheid verworven in de wereld van cryptocurrency. Hier volgt een overzicht van Shiba Inu en zijn belangrijkste kenmerken.

De Oorsprong van Shiba Inu

Shiba Inu werd gelanceerd in augustus 2020 door een anonieme ontwikkelaar met het pseudoniem "Ryoshi." Het project was oorspronkelijk bedoeld als een experimentele cryptocurrency zonder specifiek doel. Het kreeg echter al snel aandacht vanwege zijn symboliek en het gebruik van de Shiba Inu-hond als mascotte.

Belangrijke Kenmerken van SHIB

1. ShibaSwap

Shiba Inu heeft zijn eigen gedecentraliseerde exchange (DEX) genaamd ShibaSwap. Dit stelt gebruikers in staat om SHIB en andere cryptocurrency-tokens te verhandelen en te staken voor beloningen.

2. WoofPaper

Het project heeft een "WoofPaper" gepubliceerd, die fungeert als een whitepaper voor SHIB. Het beschrijft de doelstellingen van het project en hoe het werkt, maar het benadrukt ook dat Shiba Inu als een experiment moet worden beschouwd en niet als een investering.

3. Shiboshis en andere tokens

Naast SHIB heeft Shiba Inu andere tokens uitgebracht, zoals LEASH en BONE, met verschillende functies binnen het ecosysteem. LEASH is bedoeld als een niet-stabiele token, terwijl BONE wordt gebruikt voor beloningen op ShibaSwap.

4. Decentraal, met een anonieme ontwikkelaar

Het team achter Shiba Inu is anoniem gebleven, wat bijdraagt aan de mysterieuze en experimentele aard van het project. Het is belangrijk op te merken dat de anonimiteit van het team vragen heeft opgeroepen over de betrouwbaarheid en veiligheid van SHIB.

Populariteit en Kritiek

Shiba Inu heeft snel populariteit verworven, mede dankzij zijn gemeenschap en meme-achtige karakter. Veel investeerders zien SHIB als een speculatieve belegging, vergelijkbaar met Dogecoin. Het project heeft echter ook kritiek gekregen vanwege zijn gebrek aan duidelijke use-cases en de mogelijke risico's die gepaard gaan met anonieme ontwikkelaars.

In conclusie, Shiba Inu is een opvallende speler in de wereld van memecoins, die zich richt op humor, symboliek en gemeenschapsbetrokkenheid. Het project heeft echter beperkte echte nuttige toepassingen en investeerders moeten zich bewust zijn van de speculatieve aard en mogelijke risico's van investeren in SHIB en vergelijkbare memecoins.

 • shiba-inu
  Shiba Inu (SHIB)
 • Live prijs
  €0.00000
 • 24 uur%
  3.41%
 • Marktkapitalisatie
  €0.00000000
 • High 24H
  €0.00000
 • Low 24H
  €0.00000
 • Rang
  13

Shiba Inu omrekenen naar euro

Shiba Inu Koers


Loading Data
Please wait, we are loading chart data

Historische Gegevens

DatumPrijsVolumeMarktkapitalisatie

Technische Analyse

Twitter Nieuws Feed