Wall Street memes coin kopen

Hoe koop je Wall Street Memes Coin

Ben je nieuw in het kopen van cryptotokens? Geen zorgen, we hebben een gids samengesteld over hoe je een persoonlijke portemonnee kunt instellen en $WSM-tokens kunt kopen. Onze pre-sale vindt plaats op onze website, dus het enige wat je nodig hebt is een webgebaseerde browser of mobiele app-portemonnee.

Er zijn veel verschillende portemonnees om uit te kiezen in de wereld van crypto, dus we moedigen je aan om je eigen onderzoek te doen. Maar we raden aan om MetaMask of Trust Wallet te gebruiken om crypto op te slaan, te verzenden en te ontvangen, aangezien dit twee van de meest gebruikte en vertrouwde merken in de branche zijn.

De enige officiële site is wallstmemes.com – wees op je hoede voor nepdomeinen. Volg vervolgens de instructies en autoriseer de verbinding in Metamask wanneer daarom wordt gevraagd.

Installeer de MetaMask-browserextensie

 • MetaMask is een zelfbeheerde portemonnee die jij volledig controleert. Bezoek de MetaMask-website en installeer de extensie voor je favoriete browser. De meest gebruikte browsers zijn Chrome en Firefox.

Maak een nieuwe portemonnee aan

 • Nadat je MetaMask hebt geïnstalleerd, klik je op ‘Een portemonnee maken’. Jouw portemonnee is een openbare sleutel die bestaat uit willekeurig gegenereerde cijfers en letters. Dit is jouw identificatie op de blockchain, vergelijkbaar met een bankrekeningnummer voor je crypto.

Stel een wachtwoord in voor je portemonnee

 • Maak vervolgens een wachtwoord aan om in te loggen op je portemonnee. Kies een veilig wachtwoord met letters, cijfers en speciale tekens. Probeer een ander wachtwoord te gebruiken dan voor je andere accounts.

Sla de herstelzin op en schrijf deze op

 • Voordat je iets anders doet, schrijf je jouw herstelzin van 12 woorden op een stuk papier en bewaar deze op de veiligste plek die je kunt bedenken. Bewaar deze herstelzin niet op hetzelfde apparaat dat je gebruikt om toegang te krijgen tot je portemonnee! Je hebt deze herstelzin nodig als je ooit de toegang tot je portemonnee verliest.

Gebruik het Ethereum- of BNB Chain-netwerk

 • Standaard is MetaMask ingesteld om transacties uit te voeren op het Ethereum-netwerk. Je kunt Wall Street Memes ($WSM) kopen zodra je wat ETH koopt of naar je MetaMask openbare adres verzendt. ETH is nodig om de transactiekosten te betalen voor elke transactie.
 • Als je $WSM-tokens wilt kopen met BNB, lees dan deze gids over hoe je het BNB Chain-netwerk aan je MetaMask-portemonnee kunt toevoegen. BNB heeft dezelfde functie als ETH en is nodig om de transactiekosten op het BNB Chain-netwerk te betalen.

Claim je $WSM-tokens

 • Nadat je $WSM-tokens hebt gekocht, kun je op de startpagina van de website zien hoeveel je kunt claimen. Na de pre-sale, wanneer het claimen is geactiveerd, kun je je $WSM-tokens claimen naar hetzelfde MetaMask-portemonnee-adres dat je hebt gebruikt om bij te dragen.

Voeg $WSM toe aan MetaMask

 • Nadat je $WSM-tokens hebt gekocht, kun je op de startpagina van de website zien hoeveel je kunt claimen. Na de pre-sale, wanneer het claimen is geactiveerd, kun je je $WSM-tokens claimen naar hetzelfde MetaMask-portemonnee-adres dat je hebt gebruikt om bij te dragen.

Voor gebruikers van telefoons en tablets Download de Trust Wallet-app

 • Er zijn veel mobiele portemonnees beschikbaar, maar Trust Wallet wordt veel aanbevolen. Download de app uit de app store die geschikt is voor je mobiele apparaat.

Start een nieuwe portemonnee

 • Klik op de knop ‘Een portemonnee maken’ om een nieuwe portemonnee te starten die je op je mobiele telefoon kunt gebruiken. Stel een nieuw wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

Sla je herstelzin op

 • Deze stap is zeer belangrijk! Schrijf je herstelzin van 12 woorden op. Typ vervolgens handmatig de 12 woorden in de juiste volgorde. Je hebt deze herstelzin nodig om toegang te krijgen tot je portemonnee op een ander apparaat, mocht je ooit de toegang verliezen.

Gebruik Ethereum of BNB Chain

 • Trust Wallet ondersteunt transacties op het Ethereum- of BNB Chain-netwerk. Je kunt Wall Street Memes ($WSM) kopen met ETH of BNB zodra je wat ETH of BNB hebt gekocht of naar je Trust

Bekijk hier de actuele Wall Street Memes coin koers

Vergelijkbare berichten