Nieuwe Enthousiaste Upgrade voor FlokiFi Locker

In de razendsnelle wereld van cryptocurrencies is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Flokify Locker, met de sterke Floki-branding in zijn rug, heeft onlangs een geüpgradede versie onthuld die boordevol functies zit, en daarmee de wereld van crypto lockers opnieuw definieert.

Wat is Floki?

Voordat we ingaan op de details van deze upgrade, laten we eerst de kern van FlokiFi Locker begrijpen: de FLOKI-token. FLOKI is een gedecentraliseerde cryptocurrency die is geïnspireerd door de Shiba Inu meme en is vernoemd naar de Shiba Inu van Elon Musk. Het is veel meer dan alleen een meme-munt; het is een beweging die streeft naar een allesomvattend ecosysteem van financiële instrumenten en entertainmentproducten die draaien op blockchaintechnologie.

Hier vindt je de Floki live koers.

Flokify Locker breidt uit naar nieuwe blockchains

In eerste instantie was Flokify Locker beschikbaar op 12 verschillende blockchains, waaronder ETH, BSC, Arbitrum, Polygon, Fantom, AVX, Optimism, KCC, OKExchain, Chronos, Avamos en Dogchain. Met deze nieuwste upgrade breidt het zijn bereik uit naar twee extra blockchains: Base en OPBNB. Deze uitbreiding naar in totaal 14 EVM-compatibele blockchains onderstreept hun toewijding aan bereik en veelzijdigheid.

Een Overvloed aan Nieuwe Functies

De geüpgradede FlokiFi Locker is niet alleen gericht op het uitbreiden naar nieuwe blockchains; het draait om het verbeteren van de gebruikerservaring en functionaliteit:

  1. Verwijzingsprogramma: Gebruikers kunnen nu rechtstreeks vanaf de FlokiFi-website een verwijzingslink genereren. Dit stelt hen in staat om 25% commissie te verdienen over de tokens en LP’s die worden vergrendeld via hun verwijzingslink. Het proces is eenvoudig en transparant, wat het aantrekkelijk maakt voor velen.
  2. Hoofdbetaling: Aanvankelijk konden gebruikers alleen FlokiFi Locker-kosten betalen in USDT. De upgrade heeft dit veranderd, waardoor betalingen mogelijk zijn met de native token van de respectievelijke blockchain. Dit vereenvoudigt het proces en elimineert de noodzaak om vooraf USDT of USDC aan te schaffen.
  3. Ondersteuning voor V3 Position NFT LP-token: Gebruikers kunnen nu V3 LP-tokens (ook wel bekend als V3 Position NFT’s) direct vergrendelen via de Flokify Locker-applicatie.
  4. Verlengingsoptie: Deze functie biedt flexibiliteit, waardoor gebruikers de vergrendeling van hun activa kunnen verlengen, zelfs als de oorspronkelijke vergrendelingsperiode nog niet is verstreken.
  5. Brandfunctionaliteit: Een belangrijke toevoeging is dat gebruikers nu hun LP-tokens, fungibele tokens, NFT’s en ERC-1155-tokens rechtstreeks via de app kunnen vernietigen.

Over Flokify Locker

Flokify Locker onderscheidt zich als een crypto locker-protocol dat is ontworpen om Liquidity Pool (LP) -tokens, fungibele tokens, NFT’s en multi-tokens te vergrendelen. De beveiliging is van topklasse, met real-time monitoring door Certic, de toonaangevende security auditor in de branche. Met innovatieve functies en de sterke ondersteuning van het Floki-merk, streeft FlokiFi Locker ernaar nieuwe normen te zetten in de crypto locker-industrie.

Al met al is de geüpgradede Flokify Locker meer dan alleen een update; het brengt veranderingen die gebruikers meer flexibiliteit, veiligheid en kansen bieden om het maximale uit hun crypto-investeringen te halen.

Vergelijkbare berichten