Synthetix (SNX) Boekt Winst van 12,5%

Een opvallende uitstroom van Binance leidt tot een stijging van 12,5% in de SNX-token van Synthetix. Bekijk de huidige SNX koers hier.

Op maandag zag de inheemse token van het gedecentraliseerde liquiditeitsplatform Synthetix, SNX, een stijging van 12,5%. Dit kwam na aanzienlijke uitstroom van de toonaangevende digitale activa-uitwisseling Binance. Het handelsvolume in de afgelopen 24 uur is met meer dan 250% gestegen tot $96 miljoen, volgens CoinMarketCap. Een nieuw aangemaakte portemonnee nam $7,7 miljoen aan SNX-tokens op van Binance, zoals gerapporteerd door Lookonchain.

Bron:Tradingview.com

Uitstroom Duidt Vaak op Koopinteresse

Het fenomeen van tokens die uitstromen duidt vaak op een patroon van kopen, aangezien handelaren de voorkeur geven aan volledige controle over hun activa. Dit stelt hen in staat om deel te nemen aan governance of een rendement te genereren.

Naast het opnemen van SNX, haalde de betreffende portemonnee ook $3,9 miljoen aan Livepeer-tokens (LPT) op. Dit leidde tot een opmerkelijke individuele stijging van 17,5%.

Stijgende Activaprijzen Tijdens Algehele Stagnatie

De stijging van deze twee activa komt te midden van een bredere stilstand op de cryptocurrency-markt. Zowel Bitcoin (BTC) als ether (ETH) blijven handelen op hun respectieve laagtepunten van $26.000 en $1.300. Dit volgt op een week waarin maar liefst $60 miljard van de totale marktkapitalisatie van de crypto-industrie verdampte.

Het is gebruikelijk dat de liquiditeit in handelsparen van altcoins afneemt tijdens periodes van marktvertraging. Dit creƫert een omgeving die vatbaar is voor volatiliteit.

In dit geval heeft het LPT-token een marktdiepte van slechts 2% op Binance, met een waarde van $70.000 aan de bovenkant en $270.000 aan de onderkant. Dit betekent dat een enkele transactie de prijs van het activum met 2% kan verplaatsen door die bedragen te kopen of verkopen.

Vergelijkbare berichten